T H E 
D A I L Y 
P H O T O

Modellen gezocht

Voor een nieuw fotoproject is The Daily Photo op zoek naar mensen met 'twee gezichten'. Een zakenman die in zijn vrije tijd graag gothic kleding draagt, de tatoeages onder het politie-uniform, of de heel gewone man of vrouw achter de professionele schmink.

Wij zoeken modellen die hun twee verschillende kanten voor de camera willen laten zien. Oud, jong, beeldschoon of niet maakt ons niet uit.

We zoeken in totaal tien deelnemers. Van hen wordt in de studio een dubbelportret gemaakt.  Let op: de modellen worden niet betaald. Wel krijgen zij de foto's als mooie afdruk cadeau, en natuurlijk eeuwige roem bij een eventuele expositie.

Lijkt het je leuk om aan dit project mee te werken? Stuur voor 31 maart een mailtje naar
info@thedailyphoto.nl   met je naam, leeftijd en contactgegevens en vertel ons wat jouw totaal verschillende kanten zijn. Je krijgt dan zo snel mogelijk reactie met meer informatie. Uit alle aanmeldingen maken we een selectie op basis van zoveel mogelijk variatie.

De contactgegevens worden alleen voor dit project gebruikt en niet aan een mailinglist of nieuwsbrief toegevoegd. De gemaakte foto's worden alleen binnen de kaders van dit project gebruikt.